Bemutatkozás

Itt most rólam olvashatsz. Talán ezért is kattintottál ide, mert ezt szeretted volna...
Következzenek hát életem főbb állomásai. :-)

´85 előtt Pécsen laktunk. Az addigi időkről nincs sok konkrét emlékem, de mivel mostanság is megfordultam néha Pécsen, vannak ott ismerőseim. Nagyon szeretem ezt a várost, de azért nem hiszem, hogy odaköltözök majd, ha nagy leszek... bár ki tudja.

Utána Baján éltünk egy pár évet, ott kezdtem az elemit: a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. Itt kezdtem csellózni is. További költözések miatt a 6-8. osztályt már Esztergomban jártam, a Petőfi Sándor Általános Iskolában.

Ezekután a Dobó Katalin Gimnázium padjait koptattam: még mindig Esztergomban. Itt alakult meg a Rangers csapat, néhány barát közreműködésével. Ez többé-kevésbé most is egy működő társaság.

Gimnázium után ide kerültem, ahol most is vagyok: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre, Villamosmérnöki karra (és szakra). Ez még ´98-ban volt. Egy kicsit elhúzódik az egyetem - de azért bízom benne, előbb utóbb elvégzem.

Eleinte még a Schönherz kollégiumban laktam, de másodév végén részben önszántamból, részben mert a "bentmaradási feltételeket" nem teljesítettem, kikerültem onnan. Egy ideig csináltam mindenfélét a Kultúr reszortban, a KSzK-ban, valamint egy évig kövezetője voltam a kollégiumi Local Heroes Szerepjátszó Körnek. Jelenleg a kollégiumban csak a Komolyzenei Kamara Kör berkeiben és a Csernozjom csapat környékén fordulok elő. Előbbiben mint csellista, utóbbiban mint "sima tag".

Szeretek zenélni (csellózni, énekelni), fényképezni, eső után a friss levegőt jó mélyen belélegezni, szeretek evés után egy kicsit csak ülni és pihenni. Néha, amikor olyanom van, akkor rendet teszek. Ez ritkán van, de olyankor elég alaposan felforgatok mindent. Nem szeretek lustálkodni, semmittevéssel eltölteni egy napot habár sajnos hajlamos vagyok rá. Azt sem, amikor az ember száraz bőre súrlódik a betonon. És azt sem, amikor valaki felhúzza magát valamilyen hülyeségen, aztán veszekedik.

 

Ez egy kép rólam...