Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Messzirol kezdve

Az ivasrol
Sose szerettem felmunkat vegezni.

/Marai utan, borzasztoan szabadon/

Kategória: Nincs kategorizálva Még nincs komment » 2013. augusztus 11. 5:19


Nacceru

Igazi orom, hogy rengeteg csodalatos muzsika foglalja a biteket a telefonomba helyezett microSD kartyan.
De a Dinamit fele Tinedzser dal most tulsagosan passzol a hangulatomhoz.
El kene huzniba francba megkergetni ezt a 200LE dogot (Pontiac Grand Prix 3.5 V6, nyilvan szivo benzin). Csak nincs hol. Meg a veralkohol.

Kategória: Nincs kategorizálva Még nincs komment » 2013. augusztus 11. 4:13


Kanada #9

Indulunk haza. Illetve meg nem, csak mindjart, epp varjuk a taxit a hotelben. Addig meg gyorsan irok a marol, ekezet nelkul, mert az a kirakott gepen nincs. Reggel bo ket ora utan konstataltuk, hogy a csavo, aki ala be voltunk rakva, szabin van, csak nem annyira szolt rola. Addig mindefle otthoni dolgokon ugykodtunk. Akkor nemi segitseggel visszaallitottuk a tegnap atalakitott rendszert… itt a taxi. bocs. :)

Kategória: Nincs kategorizálva Még nincs komment » 2011. január 15. 1:57


Nyári szünet?!

Iszonyatosan hiányzik hogy kint lehessek a szabadban, szabadon. Hogy fesztiválon lehessen, Balatonon lehessek, nyugiban sokáig semmit se kelljen csinálni. Keljek/feküdjek amikor jól esik. Ehelyett dolgozom nappal, dolgozom utána a házon, ami készülget, számolgatom a szabadságomat, hogy maradjon mindenre… NYÁRI SZÜNETET AKAROK! Az iskolás-gimnáziumi-egyetemi évek végével ez a legnagyobb szívás.

Most is micsinálok? Várok a követekező lépésre és közben balatoni képeket nézegetek. Wráááááá…….. A jövő hét borzasztó lesz. Noémit a horvát tengerpaton fogom irigyelni, szüleimet meg a görögtengeren, vitorlázás közben. Mondjuk őket jobban…

Kategória: Nincs kategorizálva 4 komment » 2010. június 23. 10:26


Fácse hez tu dáj

Elvileg tud olyat, hogy blogot importál jegyzetként automatikusan. Gyakorlatilag mikor bekapcsolom, akkor behúzza ami van, aztán nem csinál semmit.

Kategória: Nincs kategorizálva Egy komment » 2010. április 30. 18:03


Apanyelv

Melyhez hasonló jókat kívánok innen Brűzsből.

Kategória: Nincs kategorizálva Még nincs komment » 2010. április 6. 20:21


Az ideális mobiltelefon, 3.rész

Az Update folytatásaként, a Symbiannak meg az a baja, hogy nincs benne akkora szabadság faktor, mint a WM-ban, pedig a Nokia 5800 egész jópofa cuccnak tűnik. Marad mégis a WM, valami okos felülettel, mert ugye az Android még dárga…

Vagy leszarom a PDA-telefon témát.

Kategória: Nincs kategorizálva 4 komment » 2009. december 1. 0:24


Folyomány

Keresek eladó Braun A2 erősítőt vagy Braun R1 receivert.

Kategória: Nincs kategorizálva Még nincs komment » 2009. augusztus 29. 15:35


Újraitthon, újraitthon…

Egész jól sült el a tábor. Lett legális helyünk, mert véletlenül összefutottunk a körzeti erdész főmuftival, lett program, nem halt meg senki (bár a szúnyogok jó eséllyel próbálkoztak a halálra csípéssel), alig áztunk el, és haza is értünk (én legalábbis). A fényképezőgépemet féltettem a víztől, uh most nem lesznek képek. Viszont a múlthétről itt vannak képek, amiket én csináltam. Viszont én nem vittem magammal strandolni a gépet, úgyhogy várható még egy adag Noémi képeiből is, ha majd elcsórtam tőle!

Kategória: Nincs kategorizálva, Kép, Nyaralás, Az élet szép Még nincs komment » 2009. július 19. 22:45


Dögöljön meg a szomszéd tehene

Ezt az embert iszonyatosan irigylem. Amiért ide költözik, amiért mert beinteni a jólmenő munkájának, és lelépni. És amiért úgy él ahogy. Azért irigylem, mert én ezt sose tudnám véghez vinni. Csak vágyom rá.

Kategória: Nincs kategorizálva Még nincs komment » 2009. június 28. 19:52


« Régebbi bejegyzések