Archive for the ‘Nincs kategorizálva’ Category

Messzirol kezdve

vasárnap, augusztus 11th, 2013

Az ivasrol
Sose szerettem felmunkat vegezni.

/Marai utan, borzasztoan szabadon/

Nacceru

vasárnap, augusztus 11th, 2013

Igazi orom, hogy rengeteg csodalatos muzsika foglalja a biteket a telefonomba helyezett microSD kartyan.
De a Dinamit fele Tinedzser dal most tulsagosan passzol a hangulatomhoz.
El kene huzniba francba megkergetni ezt a 200LE dogot (Pontiac Grand Prix 3.5 V6, nyilvan szivo benzin). Csak nincs hol. Meg a veralkohol.

Kanada #9

szombat, január 15th, 2011

Indulunk haza. Illetve meg nem, csak mindjart, epp varjuk a taxit a hotelben. Addig meg gyorsan irok a marol, ekezet nelkul, mert az a kirakott gepen nincs. Reggel bo ket ora utan konstataltuk, hogy a csavo, aki ala be voltunk rakva, szabin van, csak nem annyira szolt rola. Addig mindefle otthoni dolgokon ugykodtunk. Akkor nemi segitseggel visszaallitottuk a tegnap atalakitott rendszert… itt a taxi. bocs. :)

Nyári szünet?!

szerda, június 23rd, 2010

Iszonyatosan hiányzik hogy kint lehessek a szabadban, szabadon. Hogy fesztiválon lehessen, Balatonon lehessek, nyugiban sokáig semmit se kelljen csinálni. Keljek/feküdjek amikor jól esik. Ehelyett dolgozom nappal, dolgozom utána a házon, ami készülget, számolgatom a szabadságomat, hogy maradjon mindenre… NYÁRI SZÜNETET AKAROK! Az iskolás-gimnáziumi-egyetemi évek végével ez a legnagyobb szívás.

Most is micsinálok? Várok a követekező lépésre és közben balatoni képeket nézegetek. Wráááááá…….. A jövő hét borzasztó lesz. Noémit a horvát tengerpaton fogom irigyelni, szüleimet meg a görögtengeren, vitorlázás közben. Mondjuk őket jobban…

Fácse hez tu dáj

péntek, április 30th, 2010

Elvileg tud olyat, hogy blogot importál jegyzetként automatikusan. Gyakorlatilag mikor bekapcsolom, akkor behúzza ami van, aztán nem csinál semmit.

Apanyelv

kedd, április 6th, 2010

Melyhez hasonló jókat kívánok innen Brűzsből.

Az ideális mobiltelefon, 3.rész

kedd, december 1st, 2009

Az Update folytatásaként, a Symbiannak meg az a baja, hogy nincs benne akkora szabadság faktor, mint a WM-ban, pedig a Nokia 5800 egész jópofa cuccnak tűnik. Marad mégis a WM, valami okos felülettel, mert ugye az Android még dárga…

Vagy leszarom a PDA-telefon témát.

Folyomány

szombat, augusztus 29th, 2009

Keresek eladó Braun A2 erősítőt vagy Braun R1 receivert.

Újraitthon, újraitthon…

vasárnap, július 19th, 2009

Egész jól sült el a tábor. Lett legális helyünk, mert véletlenül összefutottunk a körzeti erdész főmuftival, lett program, nem halt meg senki (bár a szúnyogok jó eséllyel próbálkoztak a halálra csípéssel), alig áztunk el, és haza is értünk (én legalábbis). A fényképezőgépemet féltettem a víztől, uh most nem lesznek képek. Viszont a múlthétről itt vannak képek, amiket én csináltam. Viszont én nem vittem magammal strandolni a gépet, úgyhogy várható még egy adag Noémi képeiből is, ha majd elcsórtam tőle!

Dögöljön meg a szomszéd tehene

vasárnap, június 28th, 2009

Ezt az embert iszonyatosan irigylem. Amiért ide költözik, amiért mert beinteni a jólmenő munkájának, és lelépni. És amiért úgy él ahogy. Azért irigylem, mert én ezt sose tudnám véghez vinni. Csak vágyom rá.