Archive for the ‘Öröm, boldogság’ Category

Nyáridő

szerda, augusztus 7th, 2013

Nyáridő és az élet könnyű
Halak ugrálnak és a gyapot magas,
Az apád gazdag és az anyád jól néz ki
Hát csitt legyen babám, ne sírj.

Idén is mindenkinek

vasárnap, december 23rd, 2012

BKQR

Koncert

szerda, április 13th, 2011

Volt koncertünk mégis, mert sikerült. Állítólag jó volt. Bentről mindenképp.

Viszont lesz Guano Apes októberben. Ki jön? Occsó!

Kanada #9,5

szombat, január 15th, 2011

…folytatás a reptérről. (Egészen meglepő, hogy külföldi reptéren van free wifi!) Szóval a rendszer visszaállítása után folytattuk a tesztelést, ebéd után visszaadtuk a kocsit meg a kulcsait, délután visszaadtuk a beléépő kártyánkat. Kértünk egy taxit, elmentünk vacsizni, összeszedtük a cuccunkat, kértünk taxit és kijöttünk a reptérre. Most várunk, a repülő menetrend szerint 22:35-kor száll majd fel, addig van még pontosan két óra. Elindultunk hazafelé.

A mai fotót a vendéglőben lőttem. Az asztalon a cserélhető terítő csomagoló papír, és minden asztalra volt készítve egy kupac zsírkréta.

dsc_0180_.jpg

Kanada #7

szerda, január 12th, 2011

A csere tegnap megvolt, most ezzel járunk. Kicsit kisebb, nincs benne központi zár, de amúgy nagggyon poén. Különösen élveztem ma reggel a hátsó kerék hajtás+nyári gumi kombót az éjjel leesett 8-10cm hóban, csúszkált a feneke minden egyes gázadáskor, mert az utak gyakorlatilag nem voltak még takarítva.

dsc_0179_.jpg

Karácsonyfa láb

csütörtök, december 23rd, 2010

Ott kezdődik a sztori, hogy baltánk még nincs. Viszont örököltünk egy (szerintem eléggé csúnya) karácsonyfa lábat, aminek iszonyat szűk a luka. A fenyő kb 30cm üres résszel kezdődött ebből 15-t levágtam, mert minek az oda. A maradék 15-ből 10-et elkezdtem lefaragni (balta nélkül…) megfelelő vékonyságúra, kb a 2/3-t le kellett volna szedni a vastagságnak. De csak volna, mert a nagy vékonyságban letört az egész a francba. Na itt durrant el az agyam. Fogtam az IKEA konyhaszekrény építésből maradt lécet, amit adtak minde lábazati deszkához, felszeleteltem, és kiviteleztem egy lábat a fára. Stabil, függőlegesen tartja a fát és szolidan megbújik a legalsó ágak alatt.

img_1190_.jpg

img_1191_.jpg

Panna

kedd, október 26th, 2010

2820gr, 51cm.
img_1077_.jpg

Ui.: http://www.youtube.com/watch?v=c56SmxMsLyc

Még mindig feldob

csütörtök, augusztus 12th, 2010

juhar rétegtábor “inmediasres” from MT juhar on Vimeo.

Gyarapodás

vasárnap, április 25th, 2010

Most már szabad mondani, hát teszem is! :) Illetve (be)mutatom.

dscf7679.jpg

In Budapest

vasárnap, április 11th, 2010

Hazajöttem. Tegnap esküvőn voltam. Meg lagzin. (A miénk jobban tetszett. :) ) Ahova én vittem hangot (100% probléma mentesség), és kicsit DJ-zni is kellett. Közben meghalt a laptopom. Haza kellett rohanni Noémi Thinkpadjéért, szerencsére közel lakunk a várhoz, és közben tudott zörögni a telefonomról a háttérbe némi jazz… A Thinkpad még mindig übereli a céges gépemet (már rég használtam) kivitelben, minőségben, még akkor is, ha feleannyi processzor magja és memóriája van csak (és azok is lassabbak), a videokártyájáról nem is beszélve. És öregebb, sokkal. És win7 van rajta (igaz klasszik szkinnel, az alacsonyabb rendszer-erőforrás kihasználtságért (az aero teljesen esélytelen)).

A HP-t próbálom életre lehelni. Lassan úgy tűnik, nem sikertelenül. Valamiért a friss telepítésről és a később csinált image-ből is hiányoznak fájlok: boot.ini, ntldr, ntdetect biztos, és talán még más is. Nagggyon fura, ugyanazzal az Acronis verzióval csináltam őket, amit probléma nélkül használok már évek óta…

Az előző postból kimaradt egy “nem” : “Asszem NEM szakirányú egyetemi végzettségre van méretezve az oktatás…” Talán így több értelme van a mondatnak.
Amit amúgy hozzá tudok még fűzni, hogy a belga csoki finom, a sör szintén (a hazahozott 4 üvegből sajnos 1 eltört, és szétfolyt a nagytáskámban…), az A3-mas Audi vagány belülről is, a Thai kaja elmegy, a belga jó, és azok a belgák akikkel talákoztam, jó arcok voltak. Az ott töltött pár nap összességében jó és hasznos volt. És iszonyat fárasztó.