Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Nyáridő

Nyáridő és az élet könnyű
Halak ugrálnak és a gyapot magas,
Az apád gazdag és az anyád jól néz ki
Hát csitt legyen babám, ne sírj.

Kategória: Öröm, boldogság Egy komment » 2013. augusztus 7. 0:27


Idén is mindenkinek

BKQR

Kategória: Öröm, boldogság Még nincs komment » 2012. december 23. 17:22


Koncert

Volt koncertünk mégis, mert sikerült. Állítólag jó volt. Bentről mindenképp.

Viszont lesz Guano Apes októberben. Ki jön? Occsó!

Kategória: Zene, Öröm, boldogság 2 komment » 2011. április 13. 8:35


Kanada #9,5

…folytatás a reptérről. (Egészen meglepő, hogy külföldi reptéren van free wifi!) Szóval a rendszer visszaállítása után folytattuk a tesztelést, ebéd után visszaadtuk a kocsit meg a kulcsait, délután visszaadtuk a beléépő kártyánkat. Kértünk egy taxit, elmentünk vacsizni, összeszedtük a cuccunkat, kértünk taxit és kijöttünk a reptérre. Most várunk, a repülő menetrend szerint 22:35-kor száll majd fel, addig van még pontosan két óra. Elindultunk hazafelé.

A mai fotót a vendéglőben lőttem. Az asztalon a cserélhető terítő csomagoló papír, és minden asztalra volt készítve egy kupac zsírkréta.

dsc_0180_.jpg

Kategória: Mese, Öröm, boldogság, nagy E Még nincs komment » 2011. január 15. 3:39


Kanada #7

A csere tegnap megvolt, most ezzel járunk. Kicsit kisebb, nincs benne központi zár, de amúgy nagggyon poén. Különösen élveztem ma reggel a hátsó kerék hajtás+nyári gumi kombót az éjjel leesett 8-10cm hóban, csúszkált a feneke minden egyes gázadáskor, mert az utak gyakorlatilag nem voltak még takarítva.

dsc_0179_.jpg

Kategória: Mese, Öröm, boldogság, nagy E 5 komment » 2011. január 12. 20:31


Karácsonyfa láb

Ott kezdődik a sztori, hogy baltánk még nincs. Viszont örököltünk egy (szerintem eléggé csúnya) karácsonyfa lábat, aminek iszonyat szűk a luka. A fenyő kb 30cm üres résszel kezdődött ebből 15-t levágtam, mert minek az oda. A maradék 15-ből 10-et elkezdtem lefaragni (balta nélkül…) megfelelő vékonyságúra, kb a 2/3-t le kellett volna szedni a vastagságnak. De csak volna, mert a nagy vékonyságban letört az egész a francba. Na itt durrant el az agyam. Fogtam az IKEA konyhaszekrény építésből maradt lécet, amit adtak minde lábazati deszkához, felszeleteltem, és kiviteleztem egy lábat a fára. Stabil, függőlegesen tartja a fát és szolidan megbújik a legalsó ágak alatt.

img_1190_.jpg

img_1191_.jpg

Kategória: Öröm, boldogság, Az élet szép Egy komment » 2010. december 23. 23:04


Panna

2820gr, 51cm.
img_1077_.jpg

Ui.: http://www.youtube.com/watch?v=c56SmxMsLyc

Kategória: Öröm, boldogság, családi Még nincs komment » 2010. október 26. 11:49


Még mindig feldob

juhar rétegtábor “inmediasres” from MT juhar on Vimeo.

Kategória: Öröm, boldogság, video 4 komment » 2010. augusztus 12. 14:54


Gyarapodás

Most már szabad mondani, hát teszem is! :) Illetve (be)mutatom.

dscf7679.jpg

Kategória: Öröm, boldogság, családi 9 komment » 2010. április 25. 15:16


In Budapest

Hazajöttem. Tegnap esküvőn voltam. Meg lagzin. (A miénk jobban tetszett. :) ) Ahova én vittem hangot (100% probléma mentesség), és kicsit DJ-zni is kellett. Közben meghalt a laptopom. Haza kellett rohanni Noémi Thinkpadjéért, szerencsére közel lakunk a várhoz, és közben tudott zörögni a telefonomról a háttérbe némi jazz… A Thinkpad még mindig übereli a céges gépemet (már rég használtam) kivitelben, minőségben, még akkor is, ha feleannyi processzor magja és memóriája van csak (és azok is lassabbak), a videokártyájáról nem is beszélve. És öregebb, sokkal. És win7 van rajta (igaz klasszik szkinnel, az alacsonyabb rendszer-erőforrás kihasználtságért (az aero teljesen esélytelen)).

A HP-t próbálom életre lehelni. Lassan úgy tűnik, nem sikertelenül. Valamiért a friss telepítésről és a később csinált image-ből is hiányoznak fájlok: boot.ini, ntldr, ntdetect biztos, és talán még más is. Nagggyon fura, ugyanazzal az Acronis verzióval csináltam őket, amit probléma nélkül használok már évek óta…

Az előző postból kimaradt egy “nem” : “Asszem NEM szakirányú egyetemi végzettségre van méretezve az oktatás…” Talán így több értelme van a mondatnak.
Amit amúgy hozzá tudok még fűzni, hogy a belga csoki finom, a sör szintén (a hazahozott 4 üvegből sajnos 1 eltört, és szétfolyt a nagytáskámban…), az A3-mas Audi vagány belülről is, a Thai kaja elmegy, a belga jó, és azok a belgák akikkel talákoztam, jó arcok voltak. Az ott töltött pár nap összességében jó és hasznos volt. És iszonyat fárasztó.

Kategória: Halál és pusztulás, Mese, Öröm, boldogság, kocka 5 komment » 2010. április 11. 21:46


« Régebbi bejegyzések