Archive for the ‘Hang’ Category

Újra itthon

vasárnap, augusztus 24th, 2008

Előrebocsátanám, hogy a legutóbbi bejegyzés nem (csak) azért volt olyan régen, mert lusta vagyok, hanem mert nem nagyon voltam azóta gép közelben.

Voltam RMSzigeten (képek), hangosítani (hmmm… fuvaros és stage hand), meg zenélni. Előbbi szívós volt néha és nem rajtunk múlt, viszont sztem mindenki elégedett volt velünk. Az utóbbi állítólag a legjobb koncertünk volt, amióta új felállásban játszunk! :)

Aztán voltam Noémivel Balatonon pár napot, mert 4 év azért 4 év. Voltunk Tihanyban misén, ettünk Füreden fagyit, meg lőttek fölén színes izéket. Bicikliztünk is egy keveset, meg esténként csobbantunk egyet a Balatonban.

Aztán voltam VT-n. A GyertyáN gyűlések várhatóan sikerültek, a technikával rohangálással, meg rugdosós zenékkel nem volt gond. Az új néppel az új rétegben nehéz lesz eleinte, az biztos (Soma a rétegpap, jajjjj….). A Parázst kezdem megszokni. A teák szörnyűek voltak. Összességében sokkal jobb volt, mint amennyire nem volt kedvem elmenni rá. :)

Ma meg a nagy család is megünnepelte a szülinapomat. Finom volt.

A holnapról meg még nemtudok blogolni.

Rendeltünk Noémivel két webkamerát.

Munka. Munka? Munka!

vasárnap, július 13th, 2008

A héten úgy csináltam, mintha dolgoznék, de nem csináltam semmi hasznosat, de fizettek érte. Tegnap egész nap hasznos munkát végeztem, viszont egy fillért sem kapok érte. Hol itt az igazság?

Mt-val szétkaptuk a keverőpultot, megjavítottunk benne ezt-azt, megnéztük milyen jackeket lehet belerekni a tuninghoz, méregettünk rajta (Ferencesből kölcsönlopott szkóppal). Aztán felépítettük a csopkábeld a kábeldobra, normalizáltuk a rekkekben levő kábelkígyót, és végül építettünk két új rekket (még fület kell rájuk vágni, lecsapni az éleiket, meg festeni). Közben fényvezérlőt is teszteltünk, arról küldtünk egy 500W-os refit, kicsit visszavéve a fényerejét. Meg zenére is kipróbáltuk. Jó lesz.

Péntek este meg vettem magamnak Audiodockot. Szép. Jó. Pénzbe került.

Ma meg füvet fogok nyírni. Aztán rekket folytatok. Meg ilyesmik. Meleg van. Tegnap a pincében nem volt, de ott nem lehet füvet nyírni.

Aki akar jönni vitorlázni, szóljon!