Archive for március, 2008

Kapja be a Pannon(line)

hétfő, március 31st, 2008

Mégse fekszem még le. Ezt muszáj leírni. Ez most nagyon felb.-ta az agyam.
Megjött a számlám. 5512Ft, mert abban a tudatban neteznem néha-néha GPRS, h van nekem MobilInternet Napijegy előfizetésem. Hát nem volt. Mert a Pannonline egy fos. Mert 5ször megkérdezi, h télleg elő akarok-e fizetni valamire, mire berakja az előfizetett cuccok közé, és ezután elvárja, hogy mégegyszer megmondjam neki, hogy igen, ez jó lesz így. De nemám egy bazifeltűnő nagy piros villogó gomb vagy kérdés ez az utolsó lépés, csak egy kis szolid, a dizájnba passzoló kék. Most előfizettem. Másodszorra sikerült is. Elsőre szerver hibát dobott. Baszki nemár, hogy nincs pénz egy rendes ügyfél portált fejlesztetni, és vasat alárakni…
Kapjákbe.

Ez jól esett

hétfő, március 31st, 2008

Ma bringával voltam. A szarral. Amire egye fene rá fogok költeni egy valag pénzt, és normálisra fűzetem a kerekeit, mert így tényelg nagyon rossz. De bringázni jó volt. Reggel volt vagy 5°C, mikor elindultam, de hamar melegem lett. Betekertem Stutechig. Aztán tovább tekertem egyetemre. Innentől kezdve minden egyes alkalommal, mikor felültem a gépre, legalább 10 percig szoktatnom kellett a reggel nyereg által feltört seggem a helyzethez. Egyetemről át a Szt István Király Zeneművészeti Szakközépbe, ahol egy választható tárgy órái vannak két hetenként. Aztán onnan el a Batyira, és sztendrei végállomástól meg haza. Kb 50km. Fincsi volt. :)
A nap többi része általában szar volt. Stutechben senkinek nem volt kedve semmit csinálni, uh én is csak unatkoztam, önlab konzulensem nem került elő 2ig (feltehetően ebédelt), Kovács Imre beszólt, h szerinte mindenki nyitott szemmel alszik az óráján. Akusztikai mérések kZH-m sztem jó lett. Ez véletlenül pozitívum. :) Maga az óra nem volt egy álom, és Újházy se sziporkázott ma.
És már egy órája itthon vagyok. Ebből 45percet kb gép előtt töltöttem. Uh mindjárt megyek aludni.

Szép napunk van

vasárnap, március 30th, 2008

Ha az időjárást tekintjük, valóban így van.
Amúgy meg… tegnap megígértem, hogy rakok elkerítést a veteményes kert, meg a sziklakert mellé, a kutyák végett. Ma délelőtt nekiláttam a feladatnak. Kezembe nyomtak egy vékony spárgajellegűizét, hogy azzal. Innentől kezdve csökkenő lekesedéssel végeztem a munkát (amúgy se volt sok), mert egyre kevesebb értelmét láttam.
Veteményes done.
Első sziklakertnél közölték, hogy jaaaaa, azt pont nemkell. Még jó, hogy épp csak nekiláttam.
Második sziklakert done.
Harmadiknak nekilátnék, mikor közli apám, hogy ez ide csúnya, és ne is ilyen legyen. Elküldtem, hogy beszéljék meg anyámmal. Visszajön: második most már maradjon, de a harmadikhoz a régi korlát jellegű izét kellene visszatenni, met az szebb, meg jobb, meg mittomén. Már majdnem nekiálltam, mikor rájött, hogy de holnap úgyis széttúrják a kapubeállót, mert újra rakják a grünbetont, uh semmi értelme felrakni.
Vissza a veteményeshez, ahol is közli anyám, hogy ez így magas. Jjjjó, lejjebb raktam. Éjjen.
Lementem unokatesómért a HÉVhez. Du családi hepaj lesz itt, ő meg Csobánkán volt hétvégén, és akkor minek menjen haza addig.
Mire hazaérünk, apám a kerítést építi a harmadik sziklakert mellé. No comment.
Én meg tanulnék. Ha bírnék.
És holnap önlabkonzultáció, és még gyakorlatilag semmit se alkottam az elmúlt két hétben… :-?

Igaz, igaz.

szombat, március 29th, 2008

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Tím bilding, és mások

szombat, március 29th, 2008

Ott voltunk csütörtök pénteken. Mintahogy mt már beszámolt róla. Volt ami jó volt benne (péntek délutáni mászkálás a fákon), volt, ami nem annyira (kaja, és minden, ami összefügg vele). De összességében jó volt. Negyed éjfélre értem haza, mert elhozott minket cégtől Sztendréig egy kollégánk, aki Esztergomban lakik.
Ma reggel fél12-ig aludtam. :)
Most pedig tanulni kellene, meg önlabzani. Ehelyett ebéd lesz, meg aztán próba.
Csináltam képeket (odafelé a buszon, mert nem volt kedvem a viszonylag nagymérteű gépemmel mászkálni mindenféle izéken). Majd megnézem őket, ha kipakoltam a táskámat. MAJD. :)

Ma is nap van.

csütörtök, március 27th, 2008

Bent ülök cégnél. Reggel kb egy órán keresztül mesélt külnböző projektek háttereiről az egyik sales-es srác (aki a Boogie Mama basserosa, de ez most mindegy). Aztán most FOH Online -t olvasok jobb híján. Lali meg ideges volt, uh ordít a szobában a Kispál Happy Borzday album. Kicsit kezd hangos lenni, uh minnyá Tekerdle a volumééééét lesz. Kispál után szabadon.
Két és fél óra múlva indulunk a Csoportos Alkoholista-képző Túrára.
Péntek éjjel leszek legközelebb. Vagy holnap GPRS neten. Vagy WLAN-on, ha lesz a hotelben WLAN. :) (Neeeeem is koooockaaaaa…. :p)

Hát jó ez?!

szerda, március 26th, 2008

Holnap déltól (1-től, de ez mindegy), holnapután éjjelig céges teambuilding lesz. Eleinte jó mókának tűnt, most már inkább egy alkoholista képző kezd körvonalazódni, ami annyira nem tetszik. Pedig a hely sztem jópofa (eltekintve attól, h sznob). Majd csak túlélem(jük) valahogy. Max kirándulunk mtval, amíg mindenki alkoholizál. :) Bár vszeg bazi hideg lesz… lehet, hogy sílécet is kellene vinni, végülis N. is síelni megy. Asszem szívesebben mennék vele… :-?
Most épp pakolni utálok.
És hétfőn Akusztikai mérések ZH lesz. Szombaton meg próba, amire készülni kellene, és ujjat regenerálni, mert múlt vasárnap sikerült egy bazinagy vízhólyagot növelnem a pengetős ujjaimra. :)

És: mééééééénem megy a blogon a “szövegszerkesztős” írás? mé csak a htmlkódos? régebben ment. És most a filutky honlapon is csak így megy (mármint html kódosan). Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van?

Tréfa, móka, kacagás

kedd, március 25th, 2008

Ma két említésre méltó dolog is történt velem.
Egyrészt vezettem az MTV SNG autóját. :) A mi Transporterünktől csak apróságokban különbözik (hosszabb, kétszer akkora az önsúlya, van a tetején egy baszomnagy antenna, stb…)
Műsrészt mivel egy héten belül mindkét farmerem megadta magát, az egyik javíthatatlanul, ma vettem(tünk) két farmert. Próbálkoztam más márkákkal, de végül maradt a nagyonsok év óta bevált Levi’s… Drága, de jól néz ki, és volt a méretemben (alacsony, de széles :-? ).
Mára ennyi, köszönöm a figyelmet. Csá.

Noooormalis-e?!

hétfő, március 24th, 2008

Az normalis, hogy az ember vendegsegben talalt wlanrol emilezik, meg blogol ebed utan? :)

Lesz, lesz, lesz!!!

vasárnap, március 23rd, 2008

0804plakat.jpg