Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Van, ami kapásból megfog

Ez pl egy irtó jó kép szerintem! Nem tudok tőle szabadulni!

gpb_03.jpg

forrás: Index.hu

Kategória: Kép 3 komment » 2008. szeptember 30. 18:23


Ennyi vagyok

Tegnap akartam valamit blogolni. Mára meg jól elfelejtettem. Kész.

Kategória: Csak úgy Egy komment » 2008. szeptember 28. 22:17


A fáradtságról

Lassan kezdem kiheverni a múlt hétvégét, kezdek kilábalni a zombiságból, ami jó. Csomót (relatív) beszéltünk ma Noémivel, ami jó. Rakott fel képeket, amiket megnéztem, és ez jó. :) (Ide rakta fel, de el ne áruljátok neki, hogy belinkeltem ide! Úgyis észreveszi magától! :) )

A Bonobók ma már nem voltak annyira durvák, kicsit hasznosabbnak éreztem magam, de azért lefáradtam tőlük ma is.

Holnap meg 5 éves érettségi találkozó. Kicsit tartok tőle. Az előbb olvastam a mélt, hogy létszi vigyek gitárt a misére. Én meg jajde nem akarok. A misén gitározásra mindig jó előre rá kell készülnöm lélekben, ha ennyire későn szólnak, nem megy. És kedvem sincs hozzá, igaz önző okból. Tudom, hogy milyen jelzőket, megpillantásokat kapnék, ha beállnék holnap én is gitározni. Na ehhez nincs kedvem. Pedig ez kurrrrrvagáz indok. És ilyenek (most már) nem szoktak zavarni. De valahogy a gimivel kapcsolatban meg maradt ez a megfelelés vágy. Még akkor is, ha most saját magamat szomorítom el, és nagyon küzd bennem a két érzés (vigyek-nevigyek). Valaki heeeeelp meeeee!

A névnapomról, ami tegnap volt, meg mindenki jól elfelejtkezett. Még én is! :) Najó nem mindenki. Mt sms-e juttatta reggel eszembe. :)

Kategória: Mese, Rinya, Öröm, boldogság, Regnum 10 komment » 2008. szeptember 26. 22:19


Az vaaannn, hooogy

Hogy egyrészt fáj a fejem. Másrészt a sokadik teámat iszom, pedig még csak délelőtt van, harmadrészt bazi álmos vagyok. Egyébként meg érintésvédelmi oktatáson vettem részt délelőtt. Elképesztően érdekes volt (nem).

Kategória: Mese, Meló Még nincs komment » 2008. szeptember 24. 12:10


Szkájpolni jó

Mégis ment már ma is Noémi netje, uh szkájpoltunk már webcammel. Egész jó! Persze nem olyan mint élőben, de enélkül azért sokkal rosszabb lenne. Meg kapott kölcsön angol-eu 220-as átalakítót is, úgyhogy a tegnap esti nagybajok nagy része elmúlt mára. :)

Én meg rohangáltam egész nap. Bent is volt mit csinálni. Aztán hazajöttem 2-kor aludni/pihenni, kb azóta a gépem előtt ülök, és “dolgozom”. Hugomnak gép, anyáméknak rendelőbe gép, favágás, regnumos elmaradások, mittoménmégmi. Ja, önalbbal foglalkozás, mert ennek a hétnek a végén, vagy a következőnek az elején (ami azért nagyon nem mindegy) lesz évkezdő prezentáció. Nem untakoztam. Most viszont mindjárt leesem a székről. KaraDaninak meg elfelejtettem visszavinni a dobját…

Kategória: Filutky, Meló, Mindenfélék 4 komment » 2008. szeptember 23. 21:41


Már lassan lassan…

Noémi elment. Aludtam 3+2 órát (közben meg kinn voltam Ferihegy 1-en). Este volt irrtó jó hangulatú és minimál létszámú kölcsöndobosos Filutky koncert a Dunakorzón. Elindult a gépem. De lehet, hogy nem ártana újrarakni rá a windowst, mert eléggé nyögvenyelősös néha.

Noémi írt iwiw-en, hogy csak szerdától lesz jelszava a nethez. Miközben válaszoltam, felhívott, hogy hívjam vissza egy angol számon (asszem már megvette a kinti SIM kártyáját). Nem sikerült írtam nekik sms-t, h írja meg megint a számot. Megírta. Jó volt. Próbáltam felhívni az itthoni számán, az se ment. Küzdünk. :)

Kategória: Mindenfélék 2 komment » 2008. szeptember 22. 21:17


Éjjel még a spammerek is alszanak

Mert éjjel nem kapok spam-et. Fura, nem? :)

Kategória: Megmondás 3 komment » 2008. szeptember 20. 2:51


Érdekes nap volt ez a mai

Reggel bementem Noémihez, aki mindjárt utazik el. A délelőtt elment mindenfélével, délután meg csináltunk óriás körutat, voltunk:

Aztán hazakísértem, és hazajöttem. Kalászig vonattal, mert azt mindenképp ki akartam próbálni, amíg jár a HÉV vonalán! :)  Kényelmesebb, szebb, tágasabb, és halkabb a HÉVnél, viszont városba sok az a dízel dög, épp, hgy elkezdett gyorsulni, már fékezhetett is, mert jött a következő megálló.

Aztán voltam életem első Bonobóján. Az a zajterhelést, amit ezek a kölykök jelentettek a fülemnek, nem volt semmi… és fárasztóak voltak. Majd belejövk. Utána volt rövid, alvós, de viszonylag hatékony Tigris is.

Aztán hazajöttem. Itthon Rita épp bulit tart kb 60 emberrel. A Jázmin utca aljáról már hallottam a dajdajt (ott még reménykedtem, hogy nem tőlünk jön). Kizavartam egy kefélni készülő párt a szobámból, mert nem sikerült bezárni a hugaimnak a szobámat (később Julis jött keseregni, hogy az ő ágyát találták meg…). Aztán bezárkóztam, és beépítettem az alaplapot a gépembe, ami most megy. Mondjuk vszeg előbb-utóbb lesz Windows reinstall, mert elég sok mindenhez nem talált drivert (ahhotz képest, h elvileg uaz a csipszet, mint az előző lapon). Pl EMU-t nem találta meg, vszeg a PCI kiosztás más. Majd megpróbálom a drivert, meg a Peccsmixet újrarakni. És holnap ma lesz egy esküvő, meg lagzi. Érdekes lesz ennyi alvás után. Lehet, h fülhallgatóban fogok aludni. A hangosításos szobát (amit szerencsére jól bezártak) sajna telepakolták fotellel, uh használhatatlan, még alvásra is.

Kategória: Mese, Nyöhhh..., Mindenfélék 4 komment » 2008. szeptember 20. 1:37


Telefonos PDA

Alapvetően nem szeretem őket. Az iPhone-t sem, mert egy csomó kis apróságot kihagytak belőle, hogy később újra el lehessen adni. Ezt viszont bármikor elfogadnám.

Kategória: Csak úgy Egy komment » 2008. szeptember 18. 10:54


Slágergyár

Kategória: Zene, video Még nincs komment » 2008. szeptember 18. 10:39


« Régebbi bejegyzések