Archive for december, 2008

Helyzet

kedd, december 30th, 2008

A kölkeimet elvittem.

Kurva álmos voltam.

Hideg volt.

Alig ismertem valakit.

A DJ össze-vissza kevert stílusokat, és zenéket-> élvezhetetlen volt.

Valaki lelökte a kabátomat, amibe biztonságba volt helyezve a PDA-m, utána ráültek/ráléptek/fasztuggya, de most nem érintés érzékeny a kijelzője. Nagy kurvaélet.

Faszkivan a regnummal.

Whisky.

Alvás.

Nemértemnemértem

szombat, december 27th, 2008

Ma tanulok (muhahahahahahahaaaaa).

Nem értem, hogy miért nem tudom lefuttatni ittenről a gépemről az autoviewer xml fileját legeneráló php filet, csak krtekről, távasztalról. Régebben ment itthonról is. Mindenféle írási jogokat megadtam a könyvátrra. Remélem csak átmeneti a gubanc. Képek.

Állítólag idén is lesz szilveszter.

Síelős

szerda, december 24th, 2008

Hazaértem. Sokat nem síeltem. De kezdjük az elejéről.

Pénteken este kimentem Noémiért a reptérre (2B tenksz for dö sztrájk), kb 40 perc alatt ott voltam az M0-on, aztán vártam rá több mint egy órát. Ők meg konkrétan egy órát a csomagjaikra. De meglett minden. Gyors nagymama üdvözlő kör után (felkerestük mindkettőt) befutottunk hozzájuk. És elhúztunk aludni. Szombaton reggel kiautóztunk Präbichlbe. Ebédre érkeztünk, délután már síeltünk. A táborban kb 40 4 és 15 év közti gyerek volt kb 6 éves átlagéletkorral. Elég húzós volt, viszont tök jó fejek a pöttömök. :) Vasárnap délelőtt kb. másfél óra alatt kiástam a kocsit egy másik hasonszőrű szülővel az éjjel odaesett, és a hókotró által odatolt hó alól, utána tudtam még síelni kb 1 órát ebédig. Délután viszont leálltak a liftek a szél miatt. Hétfőn délelőtt Noémi csoportját kísérgettem, délután a nagyokkal síeltem, hogy síeljek is, de közben esett az eső, úgyhogy aznap se síeltem magam ki rendesen. Kedden el se indultak a liftek egész nap, úgyhogy csináltunk sorversenyt a kölköknek a pálya tetején, meg kicsit seggen csúszkáltunk, aztán jöttünk haza. Majd lesz pár kép, de nem ma. Meg gitároztam is adventieket. Meg ittam forralt bort. Meg hajtottam sok lökött gyereket. Jó volt (kivéve a kevés síelést).

Ma rorátéval kezdődött a nap. Aztán Bonobó karácsonnyal folytatódott. Egész jól sikerült. Egy gyerek nem volt elutazás végett, de elküldte az ajándékát, egy másik meg vszeg elaludt, mert se vonalason, se mobilon nem lehetett elérni. És csak egy volt olyan lökött, hogy semmit nem csinált saját kezűleg.

Ma meg vicces hangosítás lesz. Félórás műsor. Sok hangszer, meg kórus.Ez azt jelenti, hogy félóra műsor, egy óra próba, fél óra beállás, 3 óra pakolással és szereléssel…

Éhes vagyok.

És gyakorolni is kellene még egyet.

Agybaj vége és mások

csütörtök, december 18th, 2008

Ma megvolt az önlab beszámoló, január közepéig most az is pihen. Küzdöttem vele eleget. Viszont meg vagyok minden karácsonyi ajándékkal, be is vannak csomagolva. Noémi meg holnap este jön haza. Én fogok kimenni érte a reptérre. Alszunk egyet náluk, aztán szombat reggel irány Präbichl. De előtte pénteken majd vigyázok keresztlányomra, meg bátyjára (akik unoka tesóim is), mert már eléggé zavart, hogy a hugaim többet látják a keresztlányomat, mint én. Ma este még Tigris karácsony. Kiváncsi leszek rája. :)

Egyébként olyat tettem ma délután, amit már rég. Gitároztam. Sokat. Itthon. Tök jó volt. :) És akarok 12 húrost. :) (Meg egy ilyet is. )

Még akartam írni valamit… Ja tudom! :)

Iwiw-en olvastam:

1. Fogj egy számológépet
2. pötyögtesd be a telefonszámod első 3 számjegyét (06/20, 30,70 nélkül)
3. szorozd meg 80-nal
4. adj hozzá 1-et
5. most szorozd meg 250-nel
6. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét
7. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét még egyszer
8. az eredményből vonjál le 250-et
9. oszd el 2-vel
és megkapod a saját telefonszámod.

Mit csinál egy ilyennel a mérnök gyerek? Megnézi, hogy működik (és mellesleg sejti előre a trükköt…)!

((y*80+1)*250+2x-250) /2

Mivel lusta gondolkodni, ezért kibontja a képletet, és ezt kapja:

10000y+x

Némá! És tényleg! Ha veszed egy 7 jegyű szám 3 legmagasabb helyiértékű számjegyét, megszorzod őket 10^4-nel, azaz vissza shifteled őket az eredeti magasságba, aztán hozzáadod a 4 alacsony helyiértékű számjegyet, az eredeti 7 jegyű számot fogod kapni! Varázslat mi? :D

Variációk egy témára

péntek, december 12th, 2008

Ezt nektek.

És olvassatok Irodai Patkányok blogot.

Hát kérem

csütörtök, december 11th, 2008

Ma megírtam életem utolsó ZHját. Ami biztosan az utolsó, mert K2I azt mondta, hogy mivel az utolsó hétre maradt, meg nem akarja, hogy emiatt ne tudjunk diplomázni, a kettest garantálja. Akkor is, ha csak beadjuk a nevünkkel ellátott papírt. A kérdések gyors átnézése után úgy döntöttem, hogy érdemes maradni, lehet az jobb is, mint kettes. Majd meglássuk.

Ami meg vicces volt, hogy felhívott egy faszi valami hangszerboltból, hogy bementek hozzá egy kinyomtatott képpel,  - ezzel - ami a filutky.freeblog.hu -ról származik, és egy koporsó alakú gitártok van rajta, és hogy nemtudok-e segíteni abban, hogy hol lehet olyat szerezni. :mrgreen:

A vásár meg jópofa volt. Ettem kóbászt drágán, mert otthon végül nem volt időm enni. Ittam forraltbort, meg ettem kürtős kalácsot kevésbbé  drágán. És vettem karácsonyi ajándékokat is. És szaxizott a tér szélén egy csávó, tényleg bármit, ami szaxin eljátszható (Nézz, az égfelé, Forever Young, valami Hungáriára is emlékszem). Teljesen cingár fíling volt.

:)

csütörtök, december 11th, 2008

Én ezt Dominál láttam. Ő meg máshol. De annyirajó! :) Ugyanaz a boldogság bomba, mint a Love Actually eleje-vége!

Where the Hell is Matt? (2008) from Matthew Harding on Vimeo.

Történjenmárvalami!

csütörtök, december 11th, 2008

Itt ülök, próbálom rávenni magam a tanulásra, és közben semmi sem történik. Ez szörnyű. Semmi ami kicsit is felkeltené az érdeklődésemet, unalmas minden. Legfőképp az, hogy itt ülök. Pedig ha sikerül, akkor az utolsó ZH-mra készülök. De valahogy ez se pörget fel. És bár titokban reménykedem, a jövő hetem se lesz jobb, mert valami hihetőt össze kell dobni önlab beszámolóra. Vagy legalább hazudni. És ki kell vitelezni az ötlet szintjén már létező ajándékokat is. A még hátralevő kitalálandóról nem is beszélve…

Done. Tú tájmz.

szerda, december 10th, 2008

Tegnapi mérés fincsi sikerült, mai pótZH szintén. Ezenkívül vettem mikrofon+állvány (utóbbi ajándék volt), a többi meg titok.

Amiről még mesélni akartam, hogy ez egy bazijó cuccnak tűnik! Bármilyen programot tudsz always-on-top -ra állítani, meg tálcajobbsarokba minimalizálni.

Persze…

kedd, december 9th, 2008

“Válaszolt Kocsis István, a BKV vezérigazgatója Demszky Gábor főpolgármester levelére. A levélbenleírja, hogy a főpolgármester kérésére megszünteti a felső kategóriás Audi A6-os szolgálati autó bérletét. Az igazgató hozzáteszi, hogy keddtől a saját gépkocsiját használja, amíg a BKV nyereséges nem lesz.Forrás

Muhahhahahahahahahahaaaaa….. tegye fel a kezét, aki szerint ennek reális esélye van! :D