Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Bizony, esik a hó

Mégpedig nem kicsit, és nem keveset. -> Tél van, ami jó. Sőt! A tél akkor jó, ha havazik. Mindjárt ki is megyek egy kicsit havat lapátolni.

A laptopomra 3madszorra ment fel a win7. A 3. alkalommal megint előjött a “wlan kezelés nem az igazi” probléma, illetve megint ott halt be a dolog, hogy valamitől egyszercsak bút után, mikor betöltődött az egész win7, és neki lehet állni használni, merevre fagy. Nembaj. Majd felmegy negyedszerre is, én türelmes vagyok. :)

A mai délelőtt a NYÁK tervezés jegyében telt. Szép, nem? :)

icp_test_v2_.gif

Itt meg készülget valami, de pssssszt!!! Még némi heggesztés szükséges. A gyári side widgeteket pl. le fogom irtani a csába (mert a 2.7es wordpress motorban olyan is van). Az István féle részt egyellőre nem sikerült a wordpress keretei közé heggeszteni. És postolni egy ideje (a 1,5 hétből…) csak úgy lehet, hogy a kész posztot mentem vázlatként, aztán a vázlatot véglegesítem. Közvetlenül nem tudom kirakni az oldalra, egy hibaüzenet végett. Na nem mintha túlsok post menne majd oda fel. :p Lehet, hogy kissé korai még pont ezzel foglalkozni, de valamit kellett csinálni.

A ház kérdés meg eldőlt. Tégla. Hőszivattyú csonkokkal. Kellen hitelnek utánajárni, meg építészeket kérdezgetni, meg vállalkozókat is. Meg idő is. :)

Melyhez hasonló jókat kívánok, maradok tisztelettel:

Hólapát.

Kategória: Mese, Egyetem, Mindenfélék, Az élet szép 3 komment » 2009. február 24. 12:45


Már megint a hó

Nem, nem azzal van a baj, ami az utcán van. az jó! Sőt nagyon jó! Kedden este szánkóztam is benne! A baj azzal van, ami betemet. Ami elhavaz. Kb 1000 felé kellene szakadnom, és még nem találtam megy a megfelelő időbeosztási módszert. Noémi, diploma, egyetem, regnum, falmászás, stb. Meg még egy-két extra. És leginkább a diplomával kellene foglakoznom, azért (is), mert ahhoz fűlik legkevéssbé a fogam. Azt tényleg kell csinálni. Amúgy téma megvan, papír leadva (potom 45 perc alatt hozzájutottam - ez is külön sztori lehetne: papír alapú diplomaterv téma leadás az elektronikus index korában…

Szombaton hugom Ferbálja. Nem fogok holnap bemenni táncot fényképezni. Egyszerűen nem fér bele. Majd alkotok élesben, ha a vaku is úgy akarja.

Kategória: Egyetem, Nyöhhh... 4 komment » 2009. február 19. 23:22


Kicsi ház…

Van itten a The Problem.

Ház OR lakás? (előbbi új, és sztendrén, utóbbi meg nem, és Bp-en) Sztem előbbi. Ez viszont generál Second Problem.

Tégla OR könnyűszerkezetes. E kérdésben gugliztam egész délután. De még csak halvány sejtéseim vannak a dologról.

Ez egy provokatív poszt. Sok kommentre számít titokban! ;)

Kategória: Az élet szép, pluszminusz 27 komment » 2009. február 18. 17:20


Ez most provokáció?

Torkos csütörtök a Nagyböjt első napján. Lehet, hogy csak nekem van üldözési mániám, de szerintem ez szándékos.

Kategória: Halál és pusztulás 4 komment » 2009. február 17. 10:50


:)

dscf6090_.jpg

Kategória: Az élet szép 4 komment » 2009. február 15. 20:14


Retro zenéből

Találtam egy nagyon régi kazettát. Még nagyon régen, mikor nagyon kicsi voltam, hallgattuk néha autóban. Most megint hallgatom. Ennek a filmnek a zenéje. És mivel AGFA kazettán van, meglepően nem sistereg, pedig legalább 20 éves. Mondjuk csilingelő magasai nincsenek, de akkor is, a 10 éves TDK-k ennél szarabbak.

Kategória: Zene, Az élet szép Még nincs komment » 2009. február 7. 11:40


Kieg.

A mindenkinek körbeküldött képek közé nem akartam berakni, de ide azért elfér.

dscf5993_.jpg

És igen, itt pont sütött a nap. :)

Kategória: Kép, Öröm, boldogság Még nincs komment » 2009. február 7. 10:30


Csak röviden

Az ígért képek.

Kategória: Kép Még nincs komment » 2009. február 6. 0:09


sihuhu

Először is szeretném még egyszer megköszönni a laptopom (egyik) előző tulajának, hogy vett egy év garancia kiterjesztést a géphez. A garanciális cseretápot ma megkaptam, és tényleg jó. Bár nem IBM logó van rajta, hanem már Thinkpad… :p

Múlt héten viszont olyan jót síeltem, mint már rég. Fincsi pályák voltak, kevés ember (szinte sose volt sor a lifteknél), sok hó ( az ott eltöltött összesen 6 napból kb másfél volt napos, a többi esett a hó), minden jó volt. Bevált a karácsonyra kapott síszemüveg. Vettem egy símaszkot, mert borzasztó hodeg volt, sálat nem hordok, a kapucnimat meg nem tudom összefogni elöl, mert nem olyan, meg a bukóra különben se férne rá. A lécem jól ment, mert frissen volt élezve, meg vaxolva, szóval jó volt, na. Majd lesznek képek is, csak még válogatni kell belőlük.

Hét közben sikerült beszélni a velünk együtt lakó ismerős ékszerész házaspárral, úgyhogy holnap ellátogatunk hozzájuk.

Mitakartammég…  egyik nap Noémi tesói elmentek egy közeli helyre magyar bajnokságra, merthogy mindketten le vannak igazolva. Előző este Csabi sztem összesen 2,5 órát élezte, és vaxolta a verseny és edző léceiket. Éles tesztben bizonyították a verseny napján, hogy a 3W-ra tuningolt PMR rádió gond nélkül átvisz 20km-t két hegy közt. Ami azért nem rossz.

Volt gityózás (inkább koncert az örjöngő, és igen fiatal tömegnek), volt borkostoló, volt verseny, ahol második lettem, és nyertem egy üveg 5 puttonyos tokait. Sok minden volt. De főleg jó. És még aludni is sokat lehetett! Gityózás során viszont elővettem az Illés kottát és játszogattam belőle csomó jósok nótát, és ez jó volt. Továbbra is filózom egy 12 húros gitáron.

Ma meg munka volt. Viccesen. Bujkálva a nálunk már nem nagyon de azért még dolgozó (ex) kolléga elől… Aztán délután rajzolás, de igazából nem tudtam, hogy mit. Holnap folyt. köv. Meg jön valami német csávó, aki nekem fog mesélni a cuccairól. Angolul. Nehogymá előnye legyen. :) Meg nagyfőnök ígért holnapra még feladatot. Unatkozni nem fogok. Ma is úgy éreztem nap végére, hogy kimosták az agyam. Elszoktam a munkától. :)

Csütörtökön meg koncert lesz. Itt. De erről már talán írtam.

Kategória: Mese, Filutky, Meló, Az élet szép Még nincs komment » 2009. február 2. 22:00