Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés




Újraitthon, újraitthon…

Egész jól sült el a tábor. Lett legális helyünk, mert véletlenül összefutottunk a körzeti erdész főmuftival, lett program, nem halt meg senki (bár a szúnyogok jó eséllyel próbálkoztak a halálra csípéssel), alig áztunk el, és haza is értünk (én legalábbis). A fényképezőgépemet féltettem a víztől, uh most nem lesznek képek. Viszont a múlthétről itt vannak képek, amiket én csináltam. Viszont én nem vittem magammal strandolni a gépet, úgyhogy várható még egy adag Noémi képeiből is, ha majd elcsórtam tőle!

Kategória: Nincs kategorizálva, Kép, Nyaralás, Az élet szép Még nincs komment » 2009. július 19. 22:45


“Nyaralás”

Holnap 5-kor indulok, hogy 8-ra leérjünk Doborgazszigetre, és még körbe tudjunk nézni, mielőtt a kölkök megjönnek. Én még el sem kezdtem összepakolni. És elképesztően idegesít, hogy egyes vezető kollégák egy krva fűszálat nem tettek keresztbe a táborért. Ideges vagyok és álmos. Életem elős olyan regnumtábora, amire úgy megyek el, hogy “csak éljem túl”. Nem az én stílusom az olyan jellegű szervezés, amibe a szervező beledöglik, mert az sztem totál értelmetlen. Most pedig ebbe a helyzetbe kényszerültem bele.

Kategória: Halál és pusztulás, Regnum Még nincs komment » 2009. július 12. 22:34


Véletlenül itthon

Most, nem rég jöttünk meg Horvát orszgából. Holnap még itthon leszek, aztán hétfőn megyek tovább regnum táboroztatni. A július ilyen lesz. Lehet, hogy azért majd leszenek képek.

Ja, amúgy jó volt, csak fárasztó! :)

Kategória: Mese Még nincs komment » 2009. július 11. 21:24