Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Utálomutálom

Mindig akkor nem megy valami az sch-ban, amikor csomó mindent akarok írni. Ezeket vagy elfelejtem, vagy már nem érzem eléggé időszerűnek, mire újra elérhetővé válik a tárhely.

Kezdünk belerázódni itthon az új életbe, már széjjel furkáltam a lakást, felraktunk magunknak csomó mindent a falra. Meg mittomén. Noémi a munkahét 3/5-én később kel, mint én. Ezen a héten már háromszor bringával voltam megint, innen bentről nem annyira fíling a dolog, mint Sztendréről,jó hosszan a gáton, autóktól távol, viszont átléptem a 2000km-t idén, ami egyébként lófing, de nekem ez is valami. Az autó jó. A háznak jövő héten már a földszint födémjét betonozzák (ha egyszer nem felejtem el, lesz fénykép, magamnak is akartam dokumentálni), és bekötötték csütörtökön a villanyt is.

Kategória: Bringa, Az élet szép, Ház 3 komment » 2009. szeptember 26. 21:18


Van net! :)

A szolgáltató még nem szólt, hogy él, viszont ma (Mamám segítségével) megjött a modem. Összeraktam, aszonta ADSL konnektid. Kicsit állítgatni kellett a routert, mire sikerült, de most megy!

Kategória: Az élet szép Egy komment » 2009. szeptember 15. 21:40


Hát… ennyi. :)

Megvolt. Kész. Visszavonhatatlan! :)

És nagggyon jó volt! És nagyon köszönjük a segítséget mindenkinek, aki segített! és a jókívánságokat is! :)

Itt vannak némi képek Domitól. Bobitól albumban kaptunk egy hasonló adagot!

Most már Riminiben vagyunk, bő 9,5 óra alatt értünk ide, ebből bő 8,5 volt a hasznos menetidő. Pedig Akaliból indultunk reggel. Kicsit rohasztó volt. Este viszont finom pizzát, és überállat fagyit ettünk (jobb, mint az (ex)otthoni, és ez nagy szó!).

És (bocs srácok), de egy hétig nem kell dolgozni, és ez is nagggyon jó! :)

A szállodai wifin a google-es oldalak (google, gmail, google maps, blgospot, stb) nem jönnek be. Csak krteken keresztül…

Kategória: Öröm, boldogság, Esküvő 2 komment » 2009. szeptember 7. 21:24