Archive for október, 2009

Detuttam és mások

vasárnap, október 18th, 2009

Beraktam az ingyen reléket a szervóba, nyilván nem javult meg. Marad a szervíz, ami pénzbe kerül. Ehh…

Múlt héten már kicsit agyhalál volt, jövő héten meg már teljesen az van. Van ugye A Nagy O betűs projekt, ami a tevezés nagyját kb. 98%-ban  lefoglalja, emellett kell még nagyjából 80%-nyi melót megcsinálni, ez pedig kezd kicsit túl stresszessé válni. Konkrétan jövőhét elején, tehát holnaptól elvileg helyszínen eszközt programozok A Nagy O betűs projekthez ÉS rendszert tervezek egy teljesen másikhoz. Na ugye ez az, ami fizikailag nem megy. Ezért tegnap mt már kicsit tervezgetett helyettem, ma meg én, de vasárnap valahogy nagyon nem fűlik a fogam a dologohoz.

Tegnap egyébként kirándulni voltunk, Tigrisek és vezetettjeik kirándulásnak terveztük, de inkább Ölyvek, felmenőik és távoli rokonaik kirándulás lett belőle. Pilisszentlászlótól mentünk Visegrádra, a Szent Jakab ösvényen, ami egy kb egy ember széles, nem jelezett út, és nagyon szép. Sajna elfelejtettem fényképezőt vinni, meg mindenki más is, úgyhogy képek nincsenek.

Meg voltunk fenn tegnap a háznál is, és azt jól lefotóztam.

haz1.jpg

haz3.jpg

haz5.jpg

haz7.jpg

Annak ellenére, hogy fenn időnként havasesett a héten, egész jól haladtak vele szerintem. És kezd méreteket ölteni, meg ház formájú lenni. Jó. :)

Az időjárásról

csütörtök, október 15th, 2009

Nálunk ma reggel hódara esett. Feljebbről jött le havas kocsi. Október 15-én. Noooormális? Amúgy meg globális felmelegedés van, mi?!

Ótóka, stb

szombat, október 3rd, 2009

most épp súlyos utálat tárgya, mert tegnap meghalt a szervója. Át olvastam ezt, ma reggel megnéztem minden biztosítékot (mert full elektromos a szervó), sajnos jók. Kiszedtem a szervó motort, itt figyel az asztalomon, holnap,  szüleimnél szétkapom, mert nekem pont a szükséges méretű torxc bitem nincs. Ha mákom van, akkor csak az egyik relé halt meg benne, és meg tudom csinálni. Ha nem ez a gond, akkor első körben családi szervízes emberünk, aki vagy tud vele valamit kezdeni, vagy nem, végső soron márkaszervíz. A legutolsó megoldás 100+kHUF, ami egy 700k-ért vett autónál kicsit durva lenne. Maj meglát tyúk.

Ezen kívül lett (végre…) céges laptop. Tegnap délután húztam rá win7-t, meg elkezdtem felkonfigolni, ma de. folytattam, most szerintem kész. Még az asztalin kellene befejezni a költözést, és akkor… …akkor azon se XP-n dolgoznék. :)

És Filutky cd-ket hallgatok ma. Tök jó kis zenék!

Ház

szombat, október 3rd, 2009

AZ elején úgy akartam, hogy mindig, mikor kimegyek, viszek magammal gépet, és lefotózom, hogy hogy áll épp, de aztán jól elfelejtettem. Itt egy kép, amit Mamámtól kaptunk, mikor nászúton voltunk.

img_3240.jpg

Itt meg néhány a csütörtök reggeli állapotról.  Ma délelőtt betonozták a pince tetejét.

dscf7004.JPG

dscf7005.JPG