Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Chrome #2

És nem jeleníti meg a kommenteket a blogomon…

Kategória: kocka 3 komment » 2010. május 21. 9:12


Chrome

Tegnap elkezdtem Chrome-ot használni Firefox helyett a kipróbálás kedvéért. Mert gyorsabbnak tűnt. Így másfél nap után:

Nem hiszem, hogy hosszútávon át fogok költözni.

Kategória: kocka Még nincs komment » 2010. május 20. 19:15


Kétheti

Eredetileg “Múltheti” lett volna a post címe, de rájöttem, hogy a Tigris7vége két hete volt már. Mindenesetre képek.

Kategória: Kép, Regnum, Nyaralás 2 komment » 2010. május 20. 19:05


Sokadik

Asszem ezzel még tartozom a sztori végére. Fél8 felé leszálltunk Ferihegyen, Noémi kijött értem, kizúztunk Sztendrére, autót cseréltünk (Puntót T5-re), összeszedtük az embereket, és lementünk Borsodivánkára. Ott ettünk, aludtunk, sétáltunk a Tiszatón, majdnem eláztunk jégesőben, eláztunk esőben, aztán hazajöttünk. És alapvetően nem változott semmi. Tapasztalatot szereztünk, csak nem olyat, mint amire lokális főni gondolt. Túléltük, nem akarunk visszamenni, ezt elmeséltük itthon is. :)

Kategória: Mese, BSt Még nincs komment » 2010. május 17. 12:46


Mi lesz?

Vagy megyünk a hétvégén vitorlázni, vagy szar idő lesz. Vagy-vagy.

Kategória: Nyöhhh... Egy komment » 2010. május 17. 12:36


Ajjajaj

jaj

Kategória: poén Még nincs komment » 2010. május 16. 10:57


Hihhh :)

Bombahír TV: A Nagy Egyetemista-teszt I.: ELTE vs BME from Bombagyár on Vimeo.

Első osztályú mérnöki precízséggel saccolt II.VH dátumok! :)

Kategória: poén Még nincs komment » 2010. május 14. 11:10


7. nap

Ismét d-sub és forrasztás mentes napunk volt. Viszont egész nap raklapokra pakoltunk cuccot feliratoztuk és fóliáztuk (nem egyedül), az eredmény 21db raklap volt. A továbbiakban némi unatkozás történt, meg otthoni levelezés.

Este még elmentünk waffel-t enni. Tegnap este nem ittam sört.

Valamint varázspálcával az ajtót kinyit tilos!

dscf7725.jpg

Holnap haza. -> Ma este borotválkozni kell, mert ilyet itt még nem csináltam.

A képeket frissítettem néhány újjal. És vannak frissek megint itt és itt is.

Kategória: Mese, Meló, BSt Még nincs komment » 2010. május 6. 20:53


6. nap

Későre jár, a hold is alszik már… Viszont legalább termékeny napunk volt. Délelőtt kábelezés nagy mennyiségben (nem csak csatlakozó szerelés, a cuccra is feldughattuk a kábelt, ezám a nemmindegy! :D). Du meg optikai ethertnet átvitelt teszteltünk laptoppal, parancssorral és a ‘ping’ paranccsal. Tanulság: az optikán nem mindegy, hogy milyen hullámhossz megy merre.

Mostanság van egyébként a Belgian Broadcast Days, amin a helyi Stutek is kiállító. Minket is kivittek ma este, körbenéztünk voltak érdekes dolgok (100 láb hosszú krán, olyan közvetítő kamion, amiben nem csak a cuccra volt pénz, hanem a dizájnra is nem kevés, egy-két ötletes termék…). Ezen végig szaladtunk egy óra-másfélóra alatt utána vártuk hogy 10óra legyen és visszavigyenek minket az irodába a cuccainkért és a kocsiért. És hát most itt vagyunk és közben még a netet is visszatöltötték a drótba itt a szállodában.

Kategória: Yeah, Meló, BSt Még nincs komment » 2010. május 5. 23:22


5. nap

Meglepő fordulat következett ma be. Egyetlen d-sub se járt a közelünkbe. Még páka se. Viszont egy csomó komoly és felelősségteljes valamint gondolkozásra ösztönző feladatot láttunk el.

A bútorok ötletesek, messziről szépek, középről pedig nagyon nem. A mi ismerősünk ismerősének az ismerőse sokkal szebbet alkotott.

Este főztünk magunknak vacsorát. Rántottát (light)margarinnal, szeletelt sajttal és sonkával. Egész jó lett, több mint ehető.

A szobánkban még mindig nincs net, tegnap este óta. A wifi, ami a földszinten van, nem ér fel a harmadikra. A vezetékes net, ami meg van, épp nem megy, mert az (amúgy agyatlanul fölösleges) autentikáló proxy szerver lehalt. Egyébként egyetlen hálózati csati van csak az apartmanban, uh lejmoltunk egy switchet a belgáktól, hogy ne time-sharing-ben kelljen neteznünk. Összesen 200/200k-n…

Estére egész szép idő lett, reggel még 6°C-ot mutatott a hőmérő, vittem is magammal két pulcsit, mert tegnap eléggé hideg volt a hangárban.

Kategória: Mese, Meló, pluszminusz, BSt Még nincs komment » 2010. május 4. 21:13


« Régebbi bejegyzések