Archive for június, 2010

És a folyatatás

szerda, június 30th, 2010

Történik mindenféle, ma este mikor a hugaimmal beszélgettem, egy mondaton belül döbbentem le azon, hogy hétfőn volt mikor berakták a garázskaput és nem régebben, aztán hogy még csak szerda van. Mert valami mindig történik. Hétfőn pl. megpróbáltam egyedül is, meg aztán este mt-vel is betolni a telefon vezetéknek beásott csőbe a kábelt - sikertelnül. Ma újra próbálkoztunk kölcsönvett frankó behúzószállal. Az átment mindenen, csak nem volt elég hosszú. Úgyhogy középen kiástuk a csövet, elvágtuk, és behúztuk két menetben. Dreha forevör. Ezúton is köff! :)

Mert holnap du. meg bekötik a telefont (juteszmbe, le kellene mondani lassanként a jelenlegi internet előfizetésünket…).

Tegnap pedig elvittem Johnnyhoz az autót, aki Alfákat és Fiatokat javít. Megmondta hogy a szerelő akihez eddig vittem mit cseszett el, és miért nem fog a fékem. Ő most meg fogja csinálni tutin. Még egyszer annyiért amennyit január környékén egyszer már kifizettem ebben a témában. Majd valamit megpróbálok pattogni az előző szervizes fószernél, hátha lesz némi eredménye.

A t. televan a regnummal.  Valamint így végére kezd durván besűrűsödni az építkezés is. El kellene kezdeni szervezni embereket, akik segítenek festeni/padlószörnyekezni/parkettázni. Majd holnap. Mint mindent…

Egyedül

vasárnap, június 27th, 2010

Egyedül unalmas. Tegnap reggel felkeltem Noémivel, délelőtt csempe elrendezést rajzoltam CAD-ben, aztán kimenten Ritához ebédelni Szentendrére, beszélgettem egyet a hidegburkolóval, és haza autóztam. Eljutottunk szép lassan a havi egy tank benzintől a havi két tank benzinig, és ráadásul még a benzin is sokkal drágább mint ősszel volt. Viszont autóval emberi idő alatt lehet teljesíteni a Budapest-Szentendre távot. Mondjuk tegnap pont mehettem volna bringával is… Este aztán kiszámoltam hogy mennyibe is kerülne a csempe amit összeterveztünk Noémivel. Mintegy 2,5-szöröse lett annak amit előre kalkuláltam, mert raktunk bele ilyen dísz csíkot, meg mintás csempéket, mert az jól néz ki. Hát ezek kirepültek most a tervből. A baj csak az, hogy Noémival nehéz egyeztetni ilyen távolságba. Megnéztem, külföldön is ingyen tud MMS-t fogadni, ezért gondoltam elküldöm neki MMS-ben. Mert azt hittem az amúgy okos WM-os telefonnal ez nem lesz gond. Hát nem sikerült 1-2 óra se behergelni, hogy tudjak róla MMS-t küldeni/fogadni, úgyhogy regisztráltam a Telenor Studioban ingyér, és elküldtem onnan. Majd kiváncsi leszek megkapja-e. :)

Egyébként még tegnap este megnéztem a Fast&Furious-t. Eddig még nem láttam, de tetszett mint a legtöbb kafa autókkal száguldós film. Ja, innen néztem, ahova innen találtam. Tűrhető minőség, és egész sokat megértettem belőle annak ellenére, hogy szlengül beszéltek benne.

Ma sikerült kb. fél10ig aludni, csak úgy simánból. Aztán összeírtam magamnak egy kb. 10-es tennivaló listát, és végig csináltam! Magam is meglepődtem rajta. Persze ez azzal járt, hogy a mai napot is gép előtt töltöttem, lassan kezd belőle kicsit sok lenni. Ki is kapcsolok mindjárt, holnap úgyis 7-kor kezdek a háznál. (jajj…)

Nyári szünet?!

szerda, június 23rd, 2010

Iszonyatosan hiányzik hogy kint lehessek a szabadban, szabadon. Hogy fesztiválon lehessen, Balatonon lehessek, nyugiban sokáig semmit se kelljen csinálni. Keljek/feküdjek amikor jól esik. Ehelyett dolgozom nappal, dolgozom utána a házon, ami készülget, számolgatom a szabadságomat, hogy maradjon mindenre… NYÁRI SZÜNETET AKAROK! Az iskolás-gimnáziumi-egyetemi évek végével ez a legnagyobb szívás.

Most is micsinálok? Várok a követekező lépésre és közben balatoni képeket nézegetek. Wráááááá…….. A jövő hét borzasztó lesz. Noémit a horvát tengerpaton fogom irigyelni, szüleimet meg a görögtengeren, vitorlázás közben. Mondjuk őket jobban…

Így állunk

csütörtök, június 17th, 2010

Rég írtam már a házról, pedig haladunk rendesen, ahogy a képeken is látszik. Lakik egy madárcsalád a fürdőszobában, vannak ablakok, ajtók, szigetelés, stb… Holnap Noémivel körbejárunk csempéért, wc-ért, laminált padlóért, szörnyek padlóért, meg még 1000 dologért. Szombaton mt-val lerakjuk a padlást OSB-vel, vasárnap pedig bejárjuk az IKEA-t. Szép kilátások… :)

Legjobb

péntek, június 11th, 2010

A kedvenc jelenetem a Majdnem híres-ből.

Igaz, igaz…

szerda, június 2nd, 2010

Kicsit csálé, mert vezetés közben nehéz fotózni (zöld lett a lámpa, mire sikerült ellőni a képet).dsc_0061.jpg