Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Egyetem begyetem

Mióta elkezdődött az egyetem, és 6-kor kell kelni,, határozottan rosszabb a közérzetem, és fáradtabb vagyok és csúnyább a világ.

Vszeg ebben közrejátszik, hogy az egész nyaras halálunalom után most épp őrült rohanás van bent, és rám (is) akarják kenni a szarmeló gyors elvégzését. Amihez egyrészt nem értek, másrészt nem akarom csinálni. Holnap legalább majd beautózhatok reggel Bp-re. Az is csudijó lesz! :)

Egyetemhez kb annyi kedvem van, hogy kérek egy diplomát, azt lépek le. Csokkolom. Persze ez még 2 félév, amit túl kellene élni, meg önlab, meg ilyesmik. Nagyon nincs kedvem hozzá. És a melótól is elvette a kedvem A Cég. Meg nemtom mi lesz diploma után. 10 nap szabi nekem egy nyárhoz kevés. Ha esetleg… akkor meg főleg. -> ősztől kellene csak dolgozni. És NEM Stutechnél, legalábbis annyiért, amennyit vszeg ajánlani fognak semmiképp. Másfelé viszont nem nagyon látok munkát egyellőre, amit szívesen(ebben) csinálnék. Mondjuk arra jó a Stutech, hogy addig is van melóm, amíg állást keresek, csak ugye ez a szabi problemet nem oldja meg. Majd megyek Állásbörzére, hátha.

Az élet szép.
Tényleg?
Áh, egy faszt.

Voltunk Mountexben rövidnadrágot venni, mert kilukadt mind a két rövidgatyám. A kitűzött cél két rövidnadrág vétele volt. A váci úti boltban vettünk egy inget, és Mamám rábeszélésére egy esőkabátot (eléggé fasza, rábeszélni meg azért kellett, mert a hétfői elázás után vettem impregnáló szprét a régihez). Aztán a ferenc körúton vettünk nadrágot is. Felpróbáltam egy csíkos barna nacit, kényelmes volt, jó szabású, de nem mertem megvenni. Fura volt rajtam a csíkos. :)

Holnap is lesz nap.

2008. szeptember 9. 21:31


2 komment to “Egyetem begyetem”

Domshow így szólt 2008. szeptember 9.-n, 21:39-kor:

egyetem bekaphassa. ha kérsz, kapsz hozzá e-mailvázlatot, amit méééég nem küldtem el a tanár felettesének…

amúgy meg a tigrisidézet nagyonottvan

kitartás testvér! együtt lediplomázunk, azt jóbebaszunk…

mt így szólt 2008. szeptember 9.-n, 21:39-kor:

Na igen… mindenesetre én örülnék neki ha idejönnél, hogy aztán együtt léphessünk le audios céget alapítani. :mrgreen:

Mondd meg te is!