Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Helyzet jelentés

Tegnap megjöttem halál fáradtan. Ma benn voltuk belfastban, és szar idő van. Vettünk nekem keztyűt, meg sapkát, mert ezek közül 1,5-t elhagytam tavasszal. Belfast amúgy szép hely. Ja, és bár a felhők, meg a kék ég csábító a repülő ablakból polár szűrővel való fényképezésre, sajnos a polárszűrő, és a plexi, ami szintén polárt szűr, olajos jellegű elszíneződéseket okoz! :(

Noémi egyik magyar csop.társának, aki itt van, hoztam Xp-t, Office-t, meg drivereket a laptopjához, mert meghalt a gépe. Xp-t fel tudta rakni egyedül (”Tovább” módszerrel) driverek közül viszont mindent felrakott sajnos, azt is, amit nem kellett volna, csak rajta volt a dvd-n, mert egybe leszedtem mindent a delltől. Most amíg kosaraznak egy órát, megpróbálok megfejteni, főleg wifit élesztgetni, de nem annyira megy, mert a feleslegesen felrakott intel driver nem akar lejönni, és biztosan jó wifi drivert meg nem tudok lehúzni a delltől  (bár itt gyártják a szomszédban :p), mert nem jön. Se free download manager, se firefox, se IE. Kicsit szar itten a WLan. Egy előről kezdős, kontrollált Xp felrakás vseg tuti megoldás lenne, de 0 (mit nulla! -inf!) kedvem van itt is, mintegy nyaralás alatt PC szervizelni.

Az élet meg szép. :)

Az a legviccesebb, hogy nem úgy éltük meg az egészet, hogy jaj de rossz volt a másik nélkül, és hű de jó, hogy most együtt vagyunk, hanem csak szimplán visszakerültek a dolgok a rendes kerékvágásba, így természetes a világ. :) És ez jó.

2008. október 23. 18:28


Egy komment to “Helyzet jelentés”

Miki így szólt 2008. október 23.-n, 18:29-kor:

Előre bocsájtom, nem olvastam át…

Mondd meg te is!