Áll a bál

Ma már “tanultam”. Összeszedtem a meglévő 4 vizsgasor kérdéseit. Vizsgánként 4 kérdés az elvileg 16. Gyakorlatban akkor a redundancia, hogy csak 8. Szóval ha ezeket rendesen megtanulom, már sanszos, hogy átmegyek.

Este voltam Margit körúti ferencesek bálján. A regnum csapatom (illetve az az osztály, ahova a regnum csapatom 2/3-a jár) eltáncolta a ferbálos táncát. Megnéztem őket, ittam egy teát, eljöttem. Tök jó volt látni őket, és irtóra sajnálom, hogy nem leszek itt a ferbáljukon. Igazából rajtam múlik, de szeretnék még szombaton is majd síelni, hamár csak szerdán tudok a többiek után menni. Belépőt végül Cirill atyától kaptam ingyér! :)

A tánc maga (angol keringő) szerintem irtó jó volt! Jó volt a koreográfia, jó volt a zene, és együtt élt a zene a tánccal (vagy fordítva). A világosítós bácsit seggbe kellett volna rugdosni, mert egyszál tükörgömbbel próbálta megvilágítani őket, és nagyon nem látszottak. Ráadásul az elején tánc közben kezdte el lekapcsolgatni a többi világítást. A hang… hmmm…

A bálon elképesztően kevesen voltak! Tudom, hogy rövid a farsang, és ezért minden egyszerre van (ma van a Cserkész bál, meg a Budai egyházközségek katolikus bálja is, ezek mellett a Margit körúti ferencesek nem nagyon tudnak labdába rugni), de akkor talán nem konkurenciát kellene egymásnak csinálni, hanem összefogni, és együtt szervezni egy helyre egy irtó nagy bált! Szerintem meg lehetett volna csinálni. Katolikus egység, no komment.

Javasoljon valaki valami jó zenét, ami illik most a hangulatomhoz, különben elhúzok aludni! :|

Leave a Reply