Ezzzaaaaaz

Baszogassatok még! Gyött emil, hogy bitte ne úgy írjam a céges naptárat, hogy beírom mikor vagyok bent, és mellé írom, hogy akkor mit csinálok, mert az hűűűű de átláthatatlan, hanem írjam úgy, mint szélszes diákmelós, hogy beírja, hogy mikor van egyetemen, és a maradék időben meg nyilván melózik. Megkaptam én, a harmadik diákmelós (aki úgy írta mint én), meg a mikettőnk főnöke. Mikettőnk főnöke megírja, hogy ő kérte így, mert így tudja, mikor számíthat ránk. Személyzetis megírja, hogy de neki nem tecc. Másik diákmelós megírja, hogy ő akkor beírja az egyetemet IS. Én meg megírom (főleg hogy közvetlen főnök is megírta), hogy nekem teccik így, ha nem muszáj nem váltotztatnék rajta. Személyzetis reakciója “No comment…”. BAZMEG!!! Mert ebből aztán tudom mit szeretnél! Én pedig nem akarom beírni a naptáramba hogy mikor vagyok egyetemen, mert van olyan, hogy nem egyetemen vagyok, hanem pl. otthon tanulok, vagy egyebet csinálok, de nem melózom. Amihez nekik kurrrvára semmi közük! Semmik kedvem ahhoz, hogy számon kérjék rajtam. Ezen kívül meg persze írjak jelenlétit az diák munka szövetségnek, írjak munkaelszámolást (közvetlen főnöknek), hogy mikor mivel foglalkoztam mennyit, írjam mindig alá, hogy mettől meddig vagyok bent (ezt nagy főnöknek), és ezen a jelenlétin nem elég, ha csak odaírom, hogy 1-től 5-ig vagyok/voltam, nem. Ők akarják látni melléírva, hogy ha nem voltam, akkor egyetemen voltam. Mindezt írjam be azokra a napokra is, amikor egyáltalán nem vagyok bent. Lehetőleg előre, mert utólag már nem tudom, mert kiszedik minden nap végén az aznapi papírt. Ezt persze általában elfelejtem. Emellett meg írjam a naptáram is, hogy mindenki mindent tudjom rólam. Hát nem. Bazmeg. Én DIÁK vagyok, és némi időmet szeretném munkával tölteni. Erről az időről kérdezhettek bármit. De ezen kívül semmi közötök ahhoz, amit csinálok! Az persze senkit nem érdekel, hogy én nem töltök másfél óránként negyed órát dohányzással, és megebédelek negyed óra alatt. Ja hogy a vezetőség is bagós, és órákig ebédel?

FÁKKK!!! Egész reggel óta ezen puffogok.

Meg közben TINA-val áramkört próbálom építeni, amit konzulens felvázolt, de sztem faszság, mert a benne levő poti nem az erősítést fogaj állítani, hanem egy szűrő töréspontját. És nem mentem be ma is szopózni az LMS-sel. Nnna. Minnyá inkább tanulok egy kicsit.

2 Responses to “Ezzzaaaaaz”

  1. mt Says:

    És az miért baj h egy töréspontot állítasz? Egyébként lehet hogy hülyeség, de az erősítés állításával nem változtathatod egy aktív szűrő töréspontját? :S Mmint körerősítés, meg énnemtudom mi mivel hogyan függ össze. :D

    Cég meg… ennyire szerintem nem kell mellre szívni. Beírod ahogy neked jó, a jelenlétibe meg amikor eszedbe jut beírod hogy suli, akkor is ha csak nem vagy bent. Pont mivel senkinek semmi köze ahhoz hogy mikor mit csinálsz. Nem kell fennakadni a fontoskodó hivatalnokokon. ;)

  2. zsuzsi Says:

    Most akkor döntsék el, hogy ha bent vagy, hasznosan töltsd az idődet, vagy töltögesd a jelenlétit meg a naptáradat. Franc se goldolta, hogy ahhoz, hogy dolgozhass, a saját titkárodnak kell lenned. Az üres helyekre meg tényleg írhatnád, hogy SKH, mint egy rendes kisdiák. :)

Leave a Reply