Síelős

Hazaértem. Sokat nem síeltem. De kezdjük az elejéről.

Pénteken este kimentem Noémiért a reptérre (2B tenksz for dö sztrájk), kb 40 perc alatt ott voltam az M0-on, aztán vártam rá több mint egy órát. Ők meg konkrétan egy órát a csomagjaikra. De meglett minden. Gyors nagymama üdvözlő kör után (felkerestük mindkettőt) befutottunk hozzájuk. És elhúztunk aludni. Szombaton reggel kiautóztunk Präbichlbe. Ebédre érkeztünk, délután már síeltünk. A táborban kb 40 4 és 15 év közti gyerek volt kb 6 éves átlagéletkorral. Elég húzós volt, viszont tök jó fejek a pöttömök. :) Vasárnap délelőtt kb. másfél óra alatt kiástam a kocsit egy másik hasonszőrű szülővel az éjjel odaesett, és a hókotró által odatolt hó alól, utána tudtam még síelni kb 1 órát ebédig. Délután viszont leálltak a liftek a szél miatt. Hétfőn délelőtt Noémi csoportját kísérgettem, délután a nagyokkal síeltem, hogy síeljek is, de közben esett az eső, úgyhogy aznap se síeltem magam ki rendesen. Kedden el se indultak a liftek egész nap, úgyhogy csináltunk sorversenyt a kölköknek a pálya tetején, meg kicsit seggen csúszkáltunk, aztán jöttünk haza. Majd lesz pár kép, de nem ma. Meg gitároztam is adventieket. Meg ittam forralt bort. Meg hajtottam sok lökött gyereket. Jó volt (kivéve a kevés síelést).

Ma rorátéval kezdődött a nap. Aztán Bonobó karácsonnyal folytatódott. Egész jól sikerült. Egy gyerek nem volt elutazás végett, de elküldte az ajándékát, egy másik meg vszeg elaludt, mert se vonalason, se mobilon nem lehetett elérni. És csak egy volt olyan lökött, hogy semmit nem csinált saját kezűleg.

Ma meg vicces hangosítás lesz. Félórás műsor. Sok hangszer, meg kórus.Ez azt jelenti, hogy félóra műsor, egy óra próba, fél óra beállás, 3 óra pakolással és szereléssel…

Éhes vagyok.

És gyakorolni is kellene még egyet.

Leave a Reply