Grrrrrrrrrrrr

Beadtam a vizsgát 10 perc nézelődés után. 3 kérdés volt. Az elsőre tudtam valamit nyökögni, a másodikról annyira halvány sejtéseim voltak csak, hogy inkább le sem írtam. A 3. kérdésről fingom se volt. Viszont a 3. kérdés témakörével nem is találkoztam tanulás közben, pedig tényleg mindent átolvastam - ami fent volt a weben. Most megnéztem, a tananyagban benne van, még az erről szóló file neve is benne van, viszont ez a fájl se az idei, se a tavalyi anyagok közt nincs fenn. Erről írtam egy levelet a tanárnak…

Update

Amennyire úgy jöttem ki a vizsgáról, hogy “ez van.”, annyira ideges vagyok most. Nem, nem feladtam a gondolkodást, tényleg nem tudtam válaszolni a kérdésekre. Pedig tényleg tanultam, jó nem 100%-os teljesítményen, de azért nem is keveset. De nem lehet egy kurva szlájdsót megtanulni. És baromira idegesít, hogy egy része angolul van.A második kérdésre simán beugrik valami hasznos emlék, ha nem angolul van, és nem arra kell fordítósam az energiát olvasás közben, hogy megértsem az angol szöveget. Bassza(m) meg.

Megint elegem van az egyetemből. És ez nem a plusz egy éven múlik, ha egy évvel hamarabb végzek, akkor egy évvel hamarabb jön a csömör. Elegem van a ppt-kből, és az előadók kényelme miatti (részükről nem is szándékos) szopásból. Elegem van az elsőre jófejnek tűnő, de alapvetően faszkalap akusztikás bandából (persze lehet, hogy eleinte a jófejekkel találkoztam főleg, most meg nem). És konkrét rémálmaim voltak a diploma írásról. A záróvizsgákról nem is beszélve.

Nem, azt se várom, hogy dolgozhassak. A meló ugyanakkora szopásnak tűnik jelenleg, mint az egyetem. Naigen. Ennyiben tényleg az életre készülünk.

9 Responses to “Grrrrrrrrrrrr”

 1. mt Says:

  Mi a fasz. :o Miket kérdezett?

 2. Miki Says:

  IntServ, DiffServ, MPLS
  IMS
  web1.0,2.0,3.0

  amúgymeg update.

 3. Miki Says:

  Megpersze… próbálj meg puskázni IB.110-ben…

 4. mt Says:

  az attól függ mit csinál Szabó elvtárs. :) ezek a szavak rémlenek de semmit sem jelentenek. :D

 5. mt Says:

  Őizé. Nem QoS fajták/megvalósítások ezek? Vagy valami ilyesmi.

 6. Miki Says:

  Ha az első kérdésre gondolsz, akkor de.

 7. mt Says:

  igen. a többiről én se hallottam. :)

  Záróvizsga az egyetlen amitől nem kő félni igazán, meg a védés. Diplomairás az meg nem egyszerű de abszolválható. A munka… Nos… :|

 8. Domshow Says:

  kitartás elvtársak! Mármint csak Miki elvtárs…

  Jah, és a f@sznak meg a jó oldalán kell állni…

 9. Domshow Says:

  háh, ez a köcsög meg még ki is emeli a kukac miatt :D

Leave a Reply