Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Hosszú idő

és sokminden történt alatta.

Voltam vitorlázni a Balatonon, ami jó volt, meleg volt, és sok ( a kényelmesnél talán picit több is) szél, vihar csak éjjel. Hülyék voltunk. :) Lőttem kb. 5 képet egész héten, mert a nehéz szél miatt szinte végig én kormányoztam. Domi viszont ígért képes beszámolót.

Aztán voltam Csatkán Filutky-s edzőtáborban. Délelőtt általában tanultunk új nótákat (sajátot is, meg nemis), délután meg vokált vettünk fel, meg saxit, meg a Vándornak végül a teljes gitár részét. Ez is jó volt. Fárasztó, punnyasztó, sokat zenélős, sokat evős, de alapvetően és teljesen jó. Erről én ígérek képeket, bár túl sokat itt sem lőttem.

A szabad júliusom első három hetében gyakorlatilag csak alvás közben voltam fedél alatt. Ami nagyon jó volt. Ez Csatkára már nem volt igaz, de azért az is jó volt. Ma viszont hivatalosan elkezdtem dolgozni. Megszűnt a szabad egyetemista, odamegyekahovaamikorakarok lét. Asszem ez nagyon fog hiányozni. Igazából az egyetemben csak a vizsgaidőszakok idegölő, teljesen önbizalommentes, orbitális parázásait utáltam, de azt nagyon. A többi hiányzik. Egyellőre.

Ma voltunk vásárolni. Szüleimmel. Elég vicces volt. :) Monnyuk igazából csak a Mountexben vásárlás volt vicces, mert ott ők nagyon furák voltak, legalábbis nekem (jahm, a 2-őt fizet 3-mat kap akció július 31-gyel megszűnt, viszont van helyette nyár végi leértékelés). Rövid gatyát végül nem vettünk, csak inget, egy hosszú, meg egy rövid ujjút. Aztán elmentünk a Westendbe öltönyt nézni az esküvőre. Annyiért vettünk, hogy jajj. Viszont tényleg szép. Már csak cipő kell.

A meghívókat pedig végre elkezdtük teríteni (vagy ezt már írtam?). A 72%-uk már meg van írva, a 35%-ukat pedig oda is adtuk már. Igyekszünk türelem! :) És elég fura, hogy 33 nap múlva már esküvőnk lesz. És tök izgi, hogy már van, aki foglalt le nászajándékot! :)

Holnapután pedig vállalkozóval fogok beszélgetni. Az élet szép. :)

A blogom pedig azért nem elérhető időnként, mert a szervert heggesztgetik.

2009. augusztus 3. 22:48


Mondd meg te is!