Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
Síelős kocka

Elmásztunk a recepcióra netért. Ketten két laptoppal. Durván. Noémi megnézte mikor tud majd vizsgát felvenni, meg email, fácse. Én meg emilt olvastam, némi RSS-t, meg most ide írok. Meg minnyásrt megnézem még a bergfex.at-n az időjárás előrejelzést, de ez csak most jutott eszembe. Az idő szép, van hó, ma már (mivel hétköznap van) alig voltak a pályán, és minden este rohasztjuk magunkat az apartmanunkban levő szaunában. Céges telefon be van kapcsolva, ha akarnak elérne, de eddig még nem akartak. Mélt nem olvasok, bár vszeg durva mennyiség lesz, mire hazaérek, de akkor se. Az élet szép. :)

2010. január 25. 19:31


3 komment to “Síelős kocka”

mt így szólt 2010. január 26.-n, 15:52-kor:

Ne olvass mailt és nem akarunk elérni. :) Pihennnyé.

Sany így szólt 2010. január 26.-n, 23:34-kor:

Esküdj, hogy Lachtalba síelsz … :-) Mi márciusban megyünk oda síelni a Monarchiába (még nem voltam ott) - majd ha hazajöttél, felhívlak, hogy milyen volt és milyen lehetőségek vannak.

Sanyi

Miki így szólt 2010. január 30.-n, 22:20-kor:

Mi is ott szálltunk meg apartmanban. Nem rossz hely, csak kicsit spúr (kis teljesítményű villanykörték, estébé). A pályák viszont jók, hó van, az időjárás kiszámíthatatlan (fél napon belül vált akár többször is a rohasztó meleg+dörgő napsütés, és a nagyonhideg+szél+hóesés közt).

Mondd meg te is!