Helló világ!

RSS


Ismerősök

Linkek


Legfrissebb

Kategóriák

Archívum


Keresés
És a folyatatás

Történik mindenféle, ma este mikor a hugaimmal beszélgettem, egy mondaton belül döbbentem le azon, hogy hétfőn volt mikor berakták a garázskaput és nem régebben, aztán hogy még csak szerda van. Mert valami mindig történik. Hétfőn pl. megpróbáltam egyedül is, meg aztán este mt-vel is betolni a telefon vezetéknek beásott csőbe a kábelt - sikertelnül. Ma újra próbálkoztunk kölcsönvett frankó behúzószállal. Az átment mindenen, csak nem volt elég hosszú. Úgyhogy középen kiástuk a csövet, elvágtuk, és behúztuk két menetben. Dreha forevör. Ezúton is köff! :)

Mert holnap du. meg bekötik a telefont (juteszmbe, le kellene mondani lassanként a jelenlegi internet előfizetésünket…).

Tegnap pedig elvittem Johnnyhoz az autót, aki Alfákat és Fiatokat javít. Megmondta hogy a szerelő akihez eddig vittem mit cseszett el, és miért nem fog a fékem. Ő most meg fogja csinálni tutin. Még egyszer annyiért amennyit január környékén egyszer már kifizettem ebben a témában. Majd valamit megpróbálok pattogni az előző szervizes fószernél, hátha lesz némi eredménye.

A t. televan a regnummal.  Valamint így végére kezd durván besűrűsödni az építkezés is. El kellene kezdeni szervezni embereket, akik segítenek festeni/padlószörnyekezni/parkettázni. Majd holnap. Mint mindent…

2010. június 30. 23:00


2 komment to “És a folyatatás”

mt így szólt 2010. július 1.-n, 03:55-kor:

Majdnem bármikor, majdnem bármit… Ezt jól megmondtam. :)

Domshow így szólt 2010. július 1.-n, 07:07-kor:

Szívesen segítek, de melózom. Utána esetleg… Nyári estéken úgyis egyedül vagyok…
Kivéve SZRM tábor… Na azzal nekem is tele a tököm, mert még semmit nem tudok, és oltári fejetlenséget vélek felfedezni benne…

Mondd meg te is!