Kanada #2,5

Egyébként a szállításunk tovább bonyolódik. Merthogy ma reggel már eszükbe se jutott felvenni minket, 10 perccel a megbeszélt találkozó után megpróbáltuk felhívni őket, aminek megint taxi lett a vége. Viszont most fizették. Meg adtak még három taxi csekket (iroda-> szálloda, szálloda-> evős hely, evős hely-> szálloda). Evős helynek a helyi outdoor- mallt néztük ki, merthogy ott van sok vendéglő, meg van nagy bolt is, és akartunk venni pár dolgot. Közben konkrétan szarrá fagytunk. A vendéglőben a fizetéskor kért taxi meg nyilván nem az a társaság volt akire a csekk szólt…

Mindenesetre vettem neocitrant, mert rábeszéltek hogy az jó, és elég szarul náthás vagyok. Mosst ittam egyet az előbb… Hát… nincs túl jó íze. És akkor még finom voltam és nőies.

A tréning meg folyatódik, ugyanolyan unalmas mint tegnap volt, viszont holnap vége, és még mindig nem tudjuk hogy a fennmaradó napokban mi lesz. Előbb-utóbb azért gondolom majd kiderül… Közben persze dolgozunk kicsit otthonra is, reggel felkelérskor (otthon 13:00 körül), meg este miután visszaértünk a szállóba (otthon éjfél körül), mert napközben nincs net. És persze az otthoniakkal is csak ekkor tudok kommunikálni, ami nem annyira jó.Egyszerűen nem bírok örülni annak, hogy itt vagyok, semmilyen aspektusban.

Leave a Reply