Hát jó ez?!

Holnap déltól (1-től, de ez mindegy), holnapután éjjelig céges teambuilding lesz. Eleinte jó mókának tűnt, most már inkább egy alkoholista képző kezd körvonalazódni, ami annyira nem tetszik. Pedig a hely sztem jópofa (eltekintve attól, h sznob). Majd csak túlélem(jük) valahogy. Max kirándulunk mtval, amíg mindenki alkoholizál. :) Bár vszeg bazi hideg lesz… lehet, hogy sílécet is kellene vinni, végülis N. is síelni megy. Asszem szívesebben mennék vele… :-?
Most épp pakolni utálok.
És hétfőn Akusztikai mérések ZH lesz. Szombaton meg próba, amire készülni kellene, és ujjat regenerálni, mert múlt vasárnap sikerült egy bazinagy vízhólyagot növelnem a pengetős ujjaimra. :)

És: mééééééénem megy a blogon a “szövegszerkesztős” írás? mé csak a htmlkódos? régebben ment. És most a filutky honlapon is csak így megy (mármint html kódosan). Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van?

6 Responses to “Hát jó ez?!”

 1. Domshow Says:

  Nekem elvileg megy a sima…

  Amúgy mysql-t meg helm-et meg php-t meg miegymást frissítettek hosztingábécénél. Jah, de te meg sőnherces vagy…

  Jó bulizást ;)

 2. Miki Says:

  Danke! ;)

 3. Miki Says:

  öhmm…. valaki volt tegnap SNG-t fényképezni…

 4. mt Says:

  Hmmmm. Nekem megy a filutkyn a wysiwyg szerkesztő…

 5. Miki Says:

  Nekem nem megy se cégnél, se otthonról, se IE, se ff alól, se filutky, se a blogomon. És nem az AdBlock fogja megsztem, mert IE alól akkor kellene mennie.

 6. Domshow Says:

  Szóval valaki elvitte előlem a melót? Azért megírhatták volna… (ha megtudakolnátok, hogy ki volt, és mennyiért volt, és milyen volt, azt megköszönném, csak piac(i kofa) kutatás címen érdekelne, no meg portékaminőség…)

Leave a Reply